26 mei 2008

EFODL-conferentie op 1, 2 en 3 oktober 2008 in Charleroi, Belgie

Zoals u weet is het Nnoal lid van EFODL (European Network for Open en Digital Learning).

Beurtelings verzorgen de leden in eigen land de jaarlijkse conferentie van EFODL. Dit jaar, op 1, 2 en 3 oktober, zijn de Belgen aan de beurt en in goed overleg met de Waalse gemeenschap is Charleroi tot plaats van handeling gekozen.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze conferentie. Dat kan op meerdere manieren:
- Als bezoeker,
- Als standhouder/sponsor
- Als presentator
- Combinatie van bovenstaand

Hierbij is van belang dat u als presentator vóór 31 mei 2008 een proposal moet indienen. Bezoek daarom snel www.efodlseminars.eu

(Wij overwegen om vanuit ’s-Hertogenbosch collectief vervoer te organiseren, indien u daar belangstelling voor heeft vernemen wij dat graag van u: r.vancasteren@kw1c.nl )

21 mei 2008

Verslag Nnoal op locatie 20-05-2008

Op dinsdag 20 mei waren we op bezoek bij PantaMedia/Cédicu in Helmond.


De leden van het netwerk werden op deze zonnige middag bijzonder gastvrij met een echt tapbier (of koffie en zo) ontvangen in het familiebedrijf van Willem-Jan en Robert van den Broek.
We kregen een boeiend verhaal te horen over het ontstaan van het bedrijf en welke producten er ontwikkeld waren en worden i.s.m. diverse partners (binnen en buiten het onderwijs).
Ze zijn van veel markten thuis zoals bleek uit een groot ‘palmares’ aan producten, orderportefeuille en referenties!

Maar, het was ook een ongedwongen en leuke bijeenkomst met genoeg tijd om te netwerken. We sloten af met een barbecue die door de medewerkers van PantaMedia/Cédicu zelf verzorgd werd.

Zij hebben zich echt ‘uitgesloofd’! (als bedankje ontvingen de gebroeders van den Broek een keukensloof en een boek)